A Rácz Fogadó blogja
Információk, vélemények, programok, interjúk…A Rácz Fogadó beszállítói: Visegrádi Sör
Abonyi Balázs visegrádi sváb vendéglátós család leszármazottja otthoni hobbifőzőként indította útjára a „Dunakanyar saját sörét”, mely mára többféle ízben elérhető. A Visegrádi Sör története 2020-ban indult, de gyökerei több évtizedes távlatokra nyúlnak vissza. A...
A Rácz Fogadó beszállítói: ANDA PINCÉSZET Visegrádról
Visegrádon évszázadok óta készítenek bort, borkészítési hagyományok ma is jelen vannak. Az ANDA PINCÉSZET, első generációs pincészet, boraikban az apa Anda Bálint és a fia Anda Richard munkája köszön vissza. A nagyapák borászati tapasztalataira építkezve, a modern...
Nagysikerű sörvacsora a Rácz Fogadóban
Kiváló kézműves söröket lehetett kóstolni a Rácz Fogadóban az 2023. október 14- én megrendezett sörvacsorán. A menüt, az este házigazdái Abonyi Balázs és Csillik Gábor séf állította össze.
Magyarország Tortája a Rácz Fogadóban 2023.08.20.
2023-ban a Magyarország tortája címet a szigetszentmiklósi Levendula és Kert cukrászda cukrásza, Lakatos Pál Spicces füge respektus nevű, aszús-fügés-mézes kreációja nyerte el. A picces füge respektus: mundulalisztes vajas joconde felvertből, lágy sóskaramellás...
RÁCZ FOGADÓ KISKOSÁR
Március harmadik vasárnapján, Kisorosziban a Rácz Fogadó udvarát a környékbeli termelők, árusok leptél el, hogy a portékájukat felkínálják a vásárlóknak. A KISKOSÁR Termelői, Kézműves, Gasztro Piac minden hónap harmadik vasárnapján 10- 14 óra között várja a...
Csillik Gábor: a nyári étlapon lévő ételeket nagyon szeretem
A séf gondolatai a 2022 évi nyári étlaphoz Mire egy étlap koncepciója elkészül, több hónap is eltelik, megnézzük, hogy honnan lehet jó minőségű alapanyagokat beszerezni, mert ez előfeltétele a finom ételkészítésnek. Tavasszal és ősszel étlapot váltunk, mert a...
NAGY SIKERŰ ZENÉS BORVACSORA A RÁCZ FOGADÓBAN
Nagy sikerű borvacsorát rendezett Kisorosziban a Rácz Fogadó, hetekkel a borvacsora időpontja előtt minden asztal elkelt. A nagy érdeklődésre való tekintettel, ősszel folytatják a borvacsora programot. A borokat bemutatta Tóth Tamás sommelier, az ételeket Csillik...
TAVASZ A KISOROSZI SZIGETCSÚCSON
Érdemes Kisorosziba kirándulni ! A fotók, 2022. február 17-én készültek
AHÁNY HÁZ, ANNYI KOVÁSZ, KÉZMŰVES PÉKSÉG KISOROSZIBAN
Minden pékműhelyben, minden házban más és más a mikrobiológiai környezet, mindenhol másmilyen a kovászba kerülő gombák, baktériumok összetétele. Ez így van rendjén, ez adja az egyedi ízt a kovászból készült kenyérnek, ami pékműhelyenként, akár sütésenként is más és...
Nyitvatartás
A szálláshelyek egész évben foglalhatók.
Étterem nyitva tartása:
Előszezon: szeptember 5‑től június 15‑ig
Péntek: 12:00 – 20:00
Szombat: 08:00 – 20:00
Vasárnap: 08:00 – 20:00
Főszezon: június 16‑tól szeptember 4‑ig
Hétfőtől péntekig: 08:00 – 20:00
Szombat: 08:00 – 20:00
Vasárnap: 08:00 – 20:00