Vendégfogadó a Szentendrei-szigeten

A Rácz Fogadó blogja

Információk, vélemények, programok, interjúk…
MEGNYÍLT A “MÉSZÖLY100” KERÍTÉSKIÁLLÍTÁS A  RÁCZ FOGADÓBAN

MEGNYÍLT A “MÉSZÖLY100” KERÍTÉSKIÁLLÍTÁS A RÁCZ FOGADÓBAN

Szeptember 10- én megnyílt a Rácz Fogadóban Mészöly Miklós életét bemutató kerítéskiállítás.  A kultúra egy kiváló eszköz arra, hogy mindenki megérthesse: a kultúra hozzánk ad valamit, elgondolkodtat, emlékeket idéz, de legfőképpen nemesít – mondta megnyitó beszédében...

MAGYARORSZÁG TORTÁJA A RÁCZ FOGADÓBAN

MAGYARORSZÁG TORTÁJA A RÁCZ FOGADÓBAN

A RÁCZ FOGADÓ SZENT ISTVÁN NAPI ajánlatban szerepel a MAGYARORSZÁG TORTÁJA (pirított napraforgómag, a vilmoskörte, a méz és a csokoládé), Érdemes megkóstolni! A Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestülete, tizenötödik alkalommal hirdette meg a „Magyarország...

Aki igazán jó halászlére vágyik ne menjen tovább

Aki igazán jó halászlére vágyik ne menjen tovább

A NŐK LAPJA 2021. augusztus 11-én megjelent száma - több oldalon - beszámol a Szentendrei-szigeten lévő falvak életéről, turisztikai látványosságaikról, gasztronómiai különlegességeikről. Kisorosziban …„A révhez közel találjuk a Rácz Fogadót, aki igazán jó halászlére...

Cseppnyi tettek, egymederbe terelve

Cseppnyi tettek, egymederbe terelve

Megjelent az Egymeder Csoport szerkesztésében  a DunakanyarGO kiadásában a Dunakanyar fenntarthatósági kalauza a KanyarGO Térkép. Egy térkép, amely igazi kincseket rejt és a jövőbe mutat. Nem csak a látni és falni valókat lehet általa felfedezni, hanem lehetőséget ad...

Régi gyümölcsfajták nyomában

Régi gyümölcsfajták nyomában

“A vágyam egy olyan farm, ahol minden egymást élteti, szinte magától működik. Önfenntartó és a természetbe simuló” vallja Cselovszky Tamás a dunabogdányi Tölgyes Ökofarm tulajdonosa. Az ökofarmon készített szörpökben a gyümölcstartalom dominál, kíméletes...

A helyi kopasznyakú is hozza a francia minőséget

A helyi kopasznyakú is hozza a francia minőséget

Befejeződött a Kisorosziban lévő Rácz Fogadó konyhájának felújítása – Helyi termékekre alapozott étlap, szezononként váltva. „A termelőtől az asztalig” – ez a mottója a Rácz Fogadó konyhafőnökének, Csillik Gábornak. A jó minőségű alapanyagokat a környékről szerzik be,...

Mészáros Pál Kadarka Classic és Pinot Noir Rosé

Mészáros Pál Kadarka Classic és Pinot Noir Rosé

Egy szerencsés véletlennek köszönhetem, hogy szőlészből szőlész-borász lettem – mondja Mészáros Pál, a szekszárdi Mészáros pincészet megalapítója, a 2016. Év Bortermelője díjazottja. Állítja, ma könnyebb jó bort készíteni, mint régen, Szekszárd pedig bizonyos...

Nyitvatartás

A szálláshelyek egész évben foglalhatók.

Étterem nyitva tartása:

Előszezon: szeptember 1‑től június 15‑ig

Péntek: 12:00 – 20:00
Szombat: 08:00 – 21:00
Vasárnap: 08:00 – 20:00

Főszezon: június 16‑tól augusztus 31‑ig

Hétfőtől péntekig: 08:00 – 20:00
Szombat: 08:00 – 21:00
Vasárnap: 08:00 – 20:00

Pin It on Pinterest

Megosztás