Vendégfogadó a Szentendrei-szigeten

A Rácz Fogadó blogja

Információk, vélemények, programok, interjúk…
A Rácz Fogadó beszállítói: Visegrádi Sör

A Rácz Fogadó beszállítói: Visegrádi Sör

Abonyi Balázs visegrádi sváb vendéglátós család leszármazottja otthoni hobbifőzőként indította útjára a „Dunakanyar saját sörét”, mely mára többféle ízben elérhető. A Visegrádi Sör története 2020-ban indult, de gyökerei több évtizedes távlatokra nyúlnak vissza. A...

A Rácz Fogadó beszállítói: ANDA PINCÉSZET Visegrádról

A Rácz Fogadó beszállítói: ANDA PINCÉSZET Visegrádról

Visegrádon évszázadok óta készítenek bort, borkészítési hagyományok ma is jelen vannak. Az ANDA PINCÉSZET, első generációs pincészet, boraikban az apa Anda Bálint és a fia Anda Richard munkája köszön vissza. A nagyapák borászati tapasztalataira építkezve, a modern...

Nagysikerű sörvacsora a Rácz Fogadóban

Nagysikerű sörvacsora a Rácz Fogadóban

Kiváló kézműves söröket lehetett kóstolni a Rácz Fogadóban az 2023. október 14- én megrendezett sörvacsorán. A menüt, az este házigazdái Abonyi Balázs és  Csillik Gábor séf állította össze.

Magyarország Tortája a Rácz Fogadóban 2023.08.20.

Magyarország Tortája a Rácz Fogadóban 2023.08.20.

2023-ban a Magyarország tortája címet a szigetszentmiklósi Levendula és Kert cukrászda cukrásza, Lakatos Pál Spicces füge respektus nevű, aszús-fügés-mézes kreációja nyerte el. A picces füge respektus: mundulalisztes vajas joconde felvertből, lágy sóskaramellás...

RÁCZ FOGADÓ KISKOSÁR

RÁCZ FOGADÓ KISKOSÁR

Március harmadik vasárnapján, Kisorosziban a Rácz Fogadó udvarát a környékbeli termelők, árusok leptél el, hogy a portékájukat felkínálják a vásárlóknak. A KISKOSÁR Termelői, Kézműves, Gasztro Piac minden hónap harmadik vasárnapján 10- 14 óra között várja a...

Csillik Gábor: a nyári étlapon lévő ételeket nagyon szeretem

Csillik Gábor: a nyári étlapon lévő ételeket nagyon szeretem

A séf gondolatai a 2022 évi nyári étlaphoz Mire egy étlap koncepciója elkészül, több hónap is eltelik, megnézzük, hogy honnan lehet jó minőségű alapanyagokat beszerezni, mert ez előfeltétele a finom ételkészítésnek. Tavasszal és ősszel étlapot váltunk, mert a...

NAGY SIKERŰ ZENÉS BORVACSORA A RÁCZ FOGADÓBAN

NAGY SIKERŰ ZENÉS BORVACSORA A RÁCZ FOGADÓBAN

Nagy sikerű borvacsorát rendezett Kisorosziban a Rácz Fogadó, hetekkel a borvacsora időpontja előtt minden asztal elkelt.   A nagy érdeklődésre való tekintettel, ősszel folytatják a borvacsora programot. A borokat bemutatta Tóth Tamás sommelier, az ételeket Csillik...

AHÁNY HÁZ, ANNYI KOVÁSZ, KÉZMŰVES PÉKSÉG KISOROSZIBAN

AHÁNY HÁZ, ANNYI KOVÁSZ, KÉZMŰVES PÉKSÉG KISOROSZIBAN

Minden pékműhelyben, minden házban más és más a mikrobiológiai környezet, mindenhol másmilyen a kovászba kerülő gombák, baktériumok összetétele. Ez így van rendjén, ez adja az egyedi ízt a kovászból készült kenyérnek, ami pékműhelyenként, akár sütésenként is más és...

Nyitvatartás

A szálláshelyek egész évben foglalhatók.

Étterem nyitva tartása:

Előszezon: szeptember 5‑től június 15‑ig

Péntek: 12:00 – 20:00
Szombat: 08:00 – 20:00
Vasárnap: 08:00 – 20:00

Főszezon: június 16‑tól szeptember 4‑ig

Hétfőtől péntekig: 08:00 – 20:00
Szombat: 08:00 – 20:00
Vasárnap: 08:00 – 20:00

Pin It on Pinterest

Megosztás