Vendégfogadó a Szentendrei-szigeten

Étterem

„A termelőtől az asztalig.”

Étlap

Helyi termékekre alapozott, szezononként új étlap.

Az elmúlt években szokásunkká vált, hogy évenként legalább kétszer étlapot váltunk, mert a természet változásához kívánunk igazodni. Azt tekintjük normálisnak, ha télen nem eszünk paradicsomsalátát, nyáron pedig nem eszük sütőtököt, még ha a piacon kaphatók is.

Itallap

Dunabogdányi házi szörpök, teák, gyümölcsteák, pálinkák, röviditalok, sörök…

Borlap

A magyar bor legnagyobb értéke a borász, egy társulatban játszik a földdel, a nappal, a szőlővel, de azért ő a rendező, aki új élménnyé formálja a természet adta lehetőségeket. Olyan borválasztékkal várjuk vendégeinket, amely olyan magyar borászok sokszínű kínálatát hozza el Kisorosziba, akik a szőlőművelés során a természetességre törekszenek és a borkészítésnél a hagyományt és a megújulást egyaránt szem előtt tartják.

Érdemes időben asztalt foglalni!

Lehetősége van asztalt foglalni éttermünkben, ezzel elkerülve a várakozást, illetve biztosítani a kisebb, vagy akár a nagyobb társaságnak szükséges helyet. Várjuk szeretettel!

Nyitvatartás

A szálláshelyek egész évben foglalhatók.

Étterem nyitva tartása:

Előszezon: szeptember 5‑től június 15‑ig

Péntek: 12:00 – 20:00
Szombat: 08:00 – 20:00
Vasárnap: 08:00 – 20:00

Főszezon: június 16‑tól szeptember 4‑ig

Hétfőtől péntekig: 08:00 – 20:00
Szombat: 08:00 – 20:00
Vasárnap: 08:00 – 20:00

Pin It on Pinterest

Megosztás