Étterem

Az étterem két teremből áll, valamint fedett és fedetlen terasz is tartozik hozzá.

Éttermünk befogadóképessége:

  • nagyterem 50 fő
  • kisterem 20 fő
  • fedett terasz 40 fő
  • nyitott terasz 20 fő.

Különtermünk:

Éttermünk mellett helyezkedik el még a különterem, mely további 30 fő ültetésére alkalmas. Bejárata közvetlenül a Hősök tere felől van, így zárt rendezvényekre, előadásokra is alkalmas.

 

Ahogy az egész Fogadó építésében és berendezésében, így az étteremben is a természetes,  otthonos melegséget nyújtó  alapanyagok dominálnak. Falusi hangulatú faberendezés, a hagyományos kézművességgel készült tárgyak,  fatüzelésű búbos-kemence formával rendelkező kályha, amely a padlófűtést biztosítja.

Az étlap összeállításánál a hazai ízlésre koncentráltunk – a helyi gasztronómiai szokásokat helyeztük előtérbe -, számos dunai halétel megtalálható kínálatunkban. A magyarországi halfogyasztás népszerűsítése a kitűzött célunk.
Állandó étlappal működik az étterem az adott szezonnak megfelelő specialitásokkal bővítve azt.

Az ételek elkészítéséhez a hazai beszerzésű alapanyagokra helyeztük a hangsúlyt, amelyeket hazai beszállító cégek juttatnak el hozzánk. Ezen kívül számos házi termékkel is dolgozunk, mint például házilekvár, és többféle dunabogdányi háziszörp is kapható.

Az étterem saját kis fűszerkerttel is rendelkezik, hogy ételeink friss ízt nyerjenek a kertből szedett fűszerek által.

A határon belüli széles választékot itallapunkon is megtalálják: a környékben termelt gyümölcsszörpök mellett két főzdétől több mint tízféle pálinkát kínálunk, valamint többféle bort tartunk két hazai pincészettől. Természetesen külföldi italválaszték is található kínálatunkban. Amennyiben lehetséges az italok visszaváltható üveges kiszerelésben találhatóak meg az étteremben.

Éttermünk gyermekbarát: etetőszékek, pelenkázást segítő kellékek,  illetve egy nagy kosár játék várja a kicsikkel érkezőket, valamint kutyabarát, a betérő kutyusok is kapnak egy nagy tál vizet.