Étterem
„A termelőtől az asztalig.”Étlap
Helyi termékekre alapozott, szezononként új étlap.
Az elmúlt években szokásunkká vált, hogy évenként legalább kétszer étlapot váltunk, mert a természet változásához kívánunk igazodni. Azt tekintjük normálisnak, ha télen nem eszünk paradicsomsalátát, nyáron pedig nem eszük sütőtököt, még ha a piacon kaphatók is.
Itallap
Borlap
A magyar bor legnagyobb értéke a borász, egy társulatban játszik a földdel, a nappal, a szőlővel, de azért ő a rendező, aki új élménnyé formálja a természet adta lehetőségeket. Olyan borválasztékkal várjuk vendégeinket, amely olyan magyar borászok sokszínű kínálatát hozza el Kisorosziba, akik a szőlőművelés során a természetességre törekszenek és a borkészítésnél a hagyományt és a megújulást egyaránt szem előtt tartják.
Érdemes időben asztalt foglalni!
Lehetősége van asztalt foglalni éttermünkben, ezzel elkerülve a várakozást, illetve biztosítani a kisebb, vagy akár a nagyobb társaságnak szükséges helyet. Várjuk szeretettel!
Nyitvatartás
A szálláshelyek egész évben foglalhatók.
Étterem nyitva tartása:
Főszezon: június 16‑tól szeptember 4‑ig
Hétfő: Zárva
Keddtől péntekig: 08:00 – 20:00
Szombat: 08:00 – 20:00
Vasárnap: 08:00 – 20:00
Előszezon: szeptember 5‑től június 15‑ig
Péntek: 12:00 – 20:00
Szombat: 08:00 – 20:00
Vasárnap: 08:00 – 20:00