Vendégfogadó a Szentendrei-szigeten

Étterem

„A termelőtől az asztalig.”

Étlap

Helyi termékekre alapozott, szezononként új étlap.

Az elmúlt években szokásunkká vált, hogy évenként legalább kétszer étlapot váltunk, mert a természet változásához kívánunk igazodni. Azt tekintjük normálisnak, ha télen nem eszünk paradicsomsalátát, nyáron pedig nem eszük sütőtököt, még ha a piacon kaphatók is.

Itallap

Dunabogdányi házi szörpök, teák, gyümölcsteák, pálinkák, röviditalok, sörök…

Borlap

Etyek Sir Irsai;  Szekszárd Kadarka Classic;  Villány Cabernet Franc;  Zala Tramini;  Csopak Cabernet Sauvignon, Olaszrizling;  Mátra Pinot Grigio;  Pannonhalma Pinot Noir;  Tokaj Hárslevelű …

Érdemes időben asztalt foglalni!

Lehetősége van asztalt foglalni éttermünkben, ezzel elkerülve a várakozást, illetve biztosítani a kisebb, vagy akár a nagyobb társaságnak szükséges helyet. Várjuk szeretettel!

Nyitvatartás

A szálláshelyek egész évben foglalhatók.

Étterem nyitva tartása:

Előszezon: szeptember 1‑től május 31‑ig
Péntek: 12:00 – 20:00
Szombat: 08:00 – 21:00
Vasárnap: 08:00 – 20:00
Főszezon: június 1‑től augusztus 31‑ig
Hétfőtől csütörtökig: 08:00 – 20:00
Péntek: 08:00 – 21:00
Szombat: 08:00 – 21:00
Vasárnap: 08:00 – 20:00

Pin It on Pinterest

Megosztás