Vendégfogadó a Szentendrei-szigeten

Rólunk

Hagyomány • Minőség • Élmény

Rácz Fogadó, Étterem

A Szentendrei-sziget északi végén fekvő Kisoroszit két oldalról a Duna fogja közre, a kristálytiszta víz és a gyönyörű vízpart, kiválóan alkalmasak a nyugodt pihenésre és aktív kikapcsolódásra. A turisták kedvenc célpontja a Szigetcsúcs. A környék a Duna-Ipoly Nemzeti Park területe, védett állat és növényvilággal.

A Kisoroszi központjában lévő Rácz Fogadó a térség ismert és kedvelt vendéglátóhelye. A fogadóban légkondicionált fürdőszobás szobák, és a felújított parasztházakban lévő apartmanok állnak a vendégeket rendelkezésére. Nagy hangsúlyt fektetünk a környezet megóvására, a helyi értékek megőrzésére. Az ételek nagy részét hazai alapanyagokból készítjük. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a gyerekkel érkezők is kényelmesen érezzék magukat. A kutyával betérőket is szeretettel várjuk.

Amivel többet nyújtunk

À la carte és hétvégi ajánlat

Helyi termékekre alapozott étlap, szezononként váltva.

Az elmúlt években az lett a szokás, hogy szezononként, egy évben minimum kétszer étlapot váltunk, mert a természeti törvények ezt diktálják. Az a normális, hogy télen nem eszünk paradicsomsalátát, nyáron nem eszük sütőtököt, bár a piacon lehet kapni. A Rácz Fogadó éttermében az ételek nagy része hazai alapanyagokból készül.

Étlap

Rendezvények

Családi ünnepek: esküvő, eljegyzés, legénybúcsú, születésnap…

A család legszebb ünnepeinek megszervezését is nyugodt szívvel ránk bízhatja. Legyen szó születésnapról, ballagásról vagy olyan „nagy napokról”, mint az eljegyzés, legény- vagy leánybúcsú és persze maga az esküvő. Segítünk a tökéletes megvalósításban.

Csapatépítő tréningek

Csapatépítő programjaink az egyének csapatjátékossá való átképzését, az egyéniségek, rejtett képességek kibontakozását, az alkalmazkodás, bizalomépítés, kommunikáció, együttműködés, problémamegoldás, konfliktuskezelés, időgazdálkodás, hatékonyság, döntéshozatal fejlesztését célozzák.

Csapatépítő programok: kisoroszicsapatepites.blog.hu

Sportolás

Egyik legjobb élmény a sárkányhajózás, vagy kenuzás a Dunán. A környék kiválóan alkalmas kirándulásra, kerékpározásra. Kisorosziban található Magyarország legnagyobb múltra visszatekintő 18 lyukú par 72-es golfpályája, ahol szeretettel várják a golfozni vágyó vendégeket. A közelben lévő lovardákban lehet lovagolni, kocsikázni.

Vendégeink mondták rólunk

“Gyerekbarát”

"Minden nagyon jó volt. A kiszolgálás figyelmes, kedves. Az ételek is nagyon-nagyon finomak voltak, az adagok óriásiak.

A hely gyerekbarát."

Ivett

“A hely kutyabarát”

Én csak ajánlani tudom. Már másodszor voltunk itt és nem csalódtunk. A szállás ár-érték arány kiváló. Külön plusz pont, hogy nekünk vegáknak is igazi különleges ételek voltak a választékban és a hely kutyabarát!

Ágnes

“Érdemes foglalni”

"Az ételek csodásak. Vega ételük ízletes és laktató. Családias, barátságos hangulatú, kirándulás előtt, vagy után kötelező betérni!
A hely hamar megtelik, érdemes asztalt foglalni!"

Erika

"Ne hagyjátok ki"

"A pontyhalászlé nagyon ízlett, a vörösboros vaddisznó pörkölt telitalálat volt. Minőségre és mennyiségre is nagyon rendben volt.
Ár érték arányban teljesen korrekt az étterem."

Zsolt

Nyitvatartás

A szálláshelyek egész évben foglalhatók.

Étterem nyitva tartása:

Előszezon: szeptember 5‑től június 15‑ig

Péntek: 12:00 – 20:00
Szombat: 08:00 – 20:00
Vasárnap: 08:00 – 20:00

Főszezon: június 16‑tól szeptember 4‑ig

Hétfőtől péntekig: 08:00 – 20:00
Szombat: 08:00 – 20:00
Vasárnap: 08:00 – 20:00

Pin It on Pinterest

Megosztás