Vendégfogadó a Szentendrei-szigeten

A Rácz Fogadó blogja

Információk, vélemények, programok, interjúk…
Csapramagyar – Miért jó a csapolt sör?

Csapramagyar – Miért jó a csapolt sör?

Magyar Sörgyártók Szövetsége elindította Csapramagyar kezdeményezését, melynek célja, hogy a csapolt sör méltó helyre kerüljön a hazai sörkultúrában. Beszéljünk róla, ismerjük meg, és becsüljük meg még jobban ezt a töretlen figyelemmel és hozzáértéssel készült...

Madarat tolláról, éttermet boráról lehet megismerni

Madarat tolláról, éttermet boráról lehet megismerni

Olaszországi nyaralásaink alatt egy étterembe betérve nyugodt szívvel megrendeljük a ház borát, hiszen biztosak vagyunk benne, hogy jó minőséget kapunk, jó áron. Itthon félünk egy étteremben rendelni a ház borából. Sokan úgy gondolják, a ház borát jobb messziről...

Bio-fairtrade teák Kisorosziban

Bio-fairtrade teák Kisorosziban

A Kisorosziban lévő Rácz Fogadó és Étterem Bio fairtrade teákat kínál a vendégeinek. A fairtrade a hagyományos kereskedelem alternatív megközelítése, egy olyan transzparens kereskedelmi kapcsolat, amely párbeszéden és megbecsülésen alapul. Hozzájárul a fenntartható...

A kávé olyan mint a bor, nincs két egyforma

A kávé olyan mint a bor, nincs két egyforma

A kávé világa nagyon hasonlít a borok világára. Csakúgy, mint a bornál a szőlő, az időjárási viszonyok és a borász szakértelme, a kávé minőségét is kávé fajtája, a mikroklíma, a talaj, a feldolgozás, és a pörkölés módszere befolyásolja. A Föld két különböző részén...

Nyitvatartás

A szálláshelyek egész évben foglalhatók.

Étterem nyitva tartása:

Előszezon: szeptember 1‑től június 15‑ig

Péntek: 12:00 – 20:00
Szombat: 08:00 – 20:00
Vasárnap: 08:00 – 20:00

Főszezon: június 16‑tól augusztus 31‑ig

Hétfőtől péntekig: 08:00 – 20:00
Szombat: 08:00 – 20:00
Vasárnap: 08:00 – 20:00

Pin It on Pinterest

Megosztás