Kedves Vendégeink!  2025. május 10 – től itt az új nyári étlap . Maradva a hagyományoknál és közben újítva is a régi kedvenceket, új fogásokkal is készültünk a nyári szezonra. Mint mindig, most is idényhez igazodó alapanyagokból, a környékbeli termelők, gazdálkodók termékeiből állítottuk össze ételsorunkat, reméljük az Önök megelégedésére. Jó étvágyat kíván Csillik Gábor konyhafőnök.

ELŐÉTELEK
Házi lángos marinált zöldségekkel és feta sajttal
Hortobágyi palacsinta

LEVESEK
Hideg gyümölcs krémleves mini túrógombóccal
Tyúkhúsleves lúdgége tésztával és friss zöldségekkel
Angus gulyásleves
Ponty,-harcsahalászlé

FŐÉTELEK
Tojásos galuska fejes salátával
Zöldborsó rizottó grillezett kecskesajt
Grillezett füstölt gomolya kevert salátával
Kapros juhtúróval töltött csirkemell rántva, burgonyapürével
Rántott bugaci csirke ropogós sültkrumplival és házi mártogatóssal
Fish&Chips mentás borsópürével és sültkrumplival
Nyúlpaprikás galuskával
Papfojtó tészta libamellel és zöldségekkel
Malacpofa pirított polentával, sörös pecsenyelével
Lassan sült Angus oldalas burgonyafánkkal
Egészben sült szűzpecsenye lecsós karika-krumplival
BBQ tál, csirkeszárny és oldalas, coleslaw, ropogós sültkrumplival
Grillezett pisztráng citromos aiolival és salátával

Fogadós tál (2 – 4 személyes)
Duna tál (2 – 4 személyes)

Pin It on Pinterest

Megosztás