Kedves Vendégeink!

A természeti törvények azt diktálják, hogy szezononként étlapot váltsunk. Az a normális, hogy télen nem eszünk paradicsomsalátát, nyáron nem eszük sütőtököt vagy véres hurkát.
Úgy gondoltuk, hogy május vége az utolsó alkalom arra, hogy a téli ételeket megkóstoljuk. A medvehagyma-krémleves a kora-tavaszt idézi, a  rántott véres hurka a disznótorokat juttatja eszünkbe, a tófalusi eperrel díszített epres tiramisu már a nyarat idézi..

Érdemes időben asztalt foglalni!

Jó étvágyat kíván
Csillik Gábor
konyhafőnök

 

Medvehagyma-krémleves: 1 490 Ft
parmezán chipsszel

Rántott véres hurka: 3 690 Ft
zellerpürével, grillezett almával

Epres tiramisu: 1 390 Ft
bodza virággal

Pin It on Pinterest

Megosztás