Kedves vendégünk!
Az idei pünkösdi ajánlatunk készítésénél arra törekedtünk, hogy ünnepi, tavaszi hangulatot tükrözzön az ételsor. A Kurca parti gyöngytyúkból készült leves ízvilága a régi időket idézi. A hagyományos módon tenyésztett, különleges húsminőségű baromfival a Natura-2000 területen begyűjtött, – gyógynövényekben gazdag – füvet, és növényi eredetű, hagyományos takarmányt etetnek. Nyugodt szívvel kínáljuk az ételt, mert finom és egészséges! A szűzpecsenye a legfinomabb húsok egyike, jól illik hozzá az erdei gomba és a burgonya is. A tavasz legszebb és legfinomabb süteménye az epres mille feuille is az ünnepi ajánlaton szerepel. A tótfalusi eperrel készített mille-feuille mindent tud, amit egy tökéletes desszertnek tudnia kell: könnyű, krémes, ropogós, gyönyörű – és persze ellenállhatatlanul finom!
Jó étvágyat kíván
Csillik Gábor
konyhafőnök
Pünkösdi Menü a Rácz Fogadóban