Nagy sikerű borvacsorát rendezett Kisorosziban a Rácz Fogadó, hetekkel a borvacsora időpontja előtt minden asztal elkelt.  
A nagy érdeklődésre való tekintettel, ősszel folytatják a borvacsora programot.
A borokat bemutatta Tóth Tamás sommelier, az ételeket Csillik Gábor séf vezetésével készítették, a zenét Orosz Attila szolgáltatta.

IMG_6119 (2)

bor 5 (2)

IMG_6147 (2)

bor 14 (3)

 

 

IMG_6126

bor 11

bor 12 (2)

IMG_6129 (2)

bor 6 (3)

bor 2 (2)

A borvacsora bor és étel kínálata:

Orsolyák Heaven’s Door Gyöngyözőbor 2018
Amuse: grillezett velőscsont, házi kenyér, fokhagymás-petrezselymes v

Kősziklás Királyleányka 2021
Posírozott fogasfilé, édeskömény veluté, vizitorma

Szent Donát Olaszrizling 2020
Grillezett tokhal, beluga lencse, mentás zöldborsó püré

Orsolya Egri Kékfrankos Rozé 2019
Érlelt Angus carpaccio, balzsamecet eszencia, rukkola, sajt

Olivér Borműhely Pino Grigio „Narancsbor” 2018
Sous Vide Kurca-parti kendermagos csirkemell supreme, karottakrém, vajban párolt okra

Tüske Szekszárdi Kadarka 2020
Rántott véreshurka, zellerpüré, savanyított gyöngyhagym

Balla Kolna Feketeleányka Selection 2019
„Burgundi” marhanyak, kakukkfüves polentakrém, paszternák chips

Csernyik Pince Bérc 2017
Zabaglione, csörögefánk, pisztácia

Szigetmonostori sajtválogatás

Pin It on Pinterest

Megosztás