Nagy sikerű borvacsorát rendezett Kisorosziban a Rácz Fogadó, hetekkel a borvacsora időpontja előtt minden asztal elkelt.
A nagy érdeklődésre való tekintettel, ősszel folytatják a borvacsora programot.
A borokat bemutatta Tóth Tamás sommelier, az ételeket Csillik Gábor séf vezetésével készítették, a zenét Orosz Attila szolgáltatta.
A borvacsora bor és étel kínálata:
Orsolyák Heaven’s Door Gyöngyözőbor 2018
Amuse: grillezett velőscsont, házi kenyér, fokhagymás-petrezselymes v
Kősziklás Királyleányka 2021
Posírozott fogasfilé, édeskömény veluté, vizitorma
Szent Donát Olaszrizling 2020
Grillezett tokhal, beluga lencse, mentás zöldborsó püré
Orsolya Egri Kékfrankos Rozé 2019
Érlelt Angus carpaccio, balzsamecet eszencia, rukkola, sajt
Olivér Borműhely Pino Grigio „Narancsbor” 2018
Sous Vide Kurca-parti kendermagos csirkemell supreme, karottakrém, vajban párolt okra
Tüske Szekszárdi Kadarka 2020
Rántott véreshurka, zellerpüré, savanyított gyöngyhagym
Balla Kolna Feketeleányka Selection 2019
„Burgundi” marhanyak, kakukkfüves polentakrém, paszternák chips
Csernyik Pince Bérc 2017
Zabaglione, csörögefánk, pisztácia
Szigetmonostori sajtválogatás