Húsvéti Hétvége a Rácz Fogadóban
(péntek, szombat, vasárnap, hétfő)
Töltsd a húsvéti hétvégét egy felejthetetlen gasztronómiai élménnyel a Rácz Fogadóban! Április 18. és 21. között különleges ünnepi menüvel várunk, amelyben a hagyományos húsvéti ízek találkoznak a modern konyha kreativitásával.
Előétel:
- Kacsamáj terrine, foszlós kalács, ánizsos körteragu
Leves:
- Medvehagyma krémleves, buggyantott tojás, sonkachips
- Májgombóc leves, zöldség julienne, friss snidling
Főétel:
- Marha fartő spicc, spenót, tormás zsemle, pirított burgonya
- Egészen sült báránynyak, karamellizált karotta, medvehagyma quiche
Desszert:
- Répatorta
- Sajttorta, meggyragu
Asztalfoglalás: +36 26 365 638 +36 20 383 4033 etterem@raczfogado.hu