Húsvéti Hétvége a Rácz Fogadóban

(péntek, szombat, vasárnap, hétfő)

Töltsd a húsvéti hétvégét egy felejthetetlen gasztronómiai élménnyel a Rácz Fogadóban! Április 18. és 21. között különleges ünnepi menüvel várunk, amelyben a hagyományos húsvéti ízek találkoznak a modern konyha kreativitásával.

 

Előétel:

  • Kacsamáj terrine, foszlós kalács, ánizsos körteragu

Leves:

  • Medvehagyma krémleves, buggyantott tojás, sonkachips
  • Májgombóc leves, zöldség julienne, friss snidling

Főétel:

  • Marha fartő spicc, spenót, tormás zsemle, pirított burgonya
  • Egészen sült báránynyak, karamellizált karotta, medvehagyma quiche

Desszert:

  • Répatorta
  • Sajttorta, meggyragu

 

Asztalfoglalás: +36 26 365 638 +36 20 383 4033 etterem@raczfogado.hu

 

Pin It on Pinterest

Megosztás