ANGUS HÉTVÉGE a Rácz Fogadóban

„A termelőtől az asztalig” – ez a mottója a Rácz Fogadónak. A jó minőségű alapanyagokat a környékről szerezzük be, magyar termelőktől. A Rácz Fogadó szolgáltatásában fontos szempont az ökológia lábnyom csökkentése: nem Dél-Amerikából jön a hús, nem Kínából jön a fokhagyma…, ezt garantáljuk a vendégnek.

 

Angus gulyásleves: 1 690 Ft

Angus secundum steak:   4.990 Ft

pesto gnocchival, grillezett koktélparadicsommal, grana padanoval:

 A szomszédból vásároltuk a kiváló minőségű angus marhahúst, amiből a hétvégi ajánlatunk készült, a marha itt nevelkedett a szomszédban, a közeli réten legelt . 

 

Epres panna cotta: 1.390 Ft

Tófalusi eperrel készített epres panna cotta kiváló hétvégi csemege.

 

Érdemes időben asztalt foglalni !

Pin It on Pinterest

Megosztás