Rendezvények

Családi rendezvények

A család legszebb ünnepeinek megszervezését is nyugodt szívvel ránk bízhatja. Legyen szó születésnapról, ballagásról vagy olyan „nagy napokról”, mint az eljegyzés, legény- vagy leánybúcsú és persze maga az esküvő, segítünk a tökéletes megvalósításban.

Kiváló konyhánk mellett élőzenés zenekarral és karaoke show-val is színesíthetjük az ünnepet. A messziről jött vendégeknek sem kell aggódniuk majd: fogadónk kényelmes szobáiban bármikor örömmel látjuk őket.

A családdal érkező meghívottak is nyugodtan hátradőlhetnek az ünnep ideje alatt, hiszen rengeteg gyerekbarát játékkal, fából készült etetőszékekkel, sok-sok színes ceruzával és persze vidám munkatársainkkal együtt gondoskodunk a gyerkőcök jókedvéről is.

S ha mindez nem lenne elég, még egy dolgot megígérhetünk: rugalmas, hozzáértő és készséges hozzáállással fogadunk bármilyen jellegű kérést.


Tréning és konferencia

Tréningek és más céges rendezvények lebonyolításához is tökéletes választás lehet fogadónk. Flipcharttal és projektorral berendezhető konferencia termünkben akár egy 30-35 fős csapat is kényelmesen elfér.

A rendezvény ideje alatt üdítőket, helyben sütött pogácsát és friss gyümölcsöket készítünk be az Önök igényei szerint.

Az egész étterem kibérlésére is lehetőség van, hogy az esemény valóban zavartalan lehessen.

Mindemellett a résztvevők szállását is helyben biztosítjuk a Fogadó emeleti, panzió részében: fenyőbútorokkal és beépített szekrényekkel otthonosan berendezett szobáink ideális környezetet biztosítanak mindenkinek egy tréningekkel teli, fárasztó nap után.

Amennyiben aktív kikapcsolódásra vágynak, ajánlhatjuk az általunk biztosított biciklis túralehetőségeket.

A felsoroltakon kívül lehet golfozni és lovagolni is a közelben.