Pénteki Vacsora Estek a Rácz Fogadóban, gasztronómiai utazás a Dunakanyar termelőinek bemutatásával

Angus vacsoraest 2023. június 16-án, pénteken 18 órai kezdettel

Kisoroszi__18-scaledA Kisorosziban gazdálkodó Molnár Családi Gazdaság 2015. óta foglalkozik Aberdeen Angus marhák tenyésztésével.

Ott vannak éjszaka a születendő borjú mellet, követik a növekedését, és végül a saját vágóhídon igyekeznek a lehető legkíméletesebb módon végezni a vágást és a feldolgozást is.

Így tudnak a teljes garanciát adni a hús minőségére.

galeriaba3-1

A vacsora folyamán Molnár Bence, a gazdaság szakmai irányítója és ügyvezetője tart előadást e remek haszonállatról és gazdaságukról.

galeriaba4-1-scaled

Az Angus világszerte kedvelt szarvasmarha, a kiváló húsminőség miatt. Márványozott húsformái, omlós és ízletes húsa a gasztronómia legfelső köreibe pozícionálja az Angust. Nem véletlenül kedvelt eleme egy minőségi steakhouse, vagy akár egy gourmet konyha kínálatának.

MENÜ:

A vacsora menüt, a Molnár Családi Gazdaság által termelt helyi alapanyagokból állítottuk össze.

Amuse Tatárbeefsteak, parmezán chips, rozmaring majonéz, vörös mustár hajtás
Előétel Vitello tonnato, Sous vide fehérpecsenye tonhal espumával
Köztes l. Magyartarka vaj, házi kenyér
Főétel l. Osso Buco snidlinges-sáfrányos polentával
Köztes ll. Bodza sorbet friss kakukkfű olajjal
Főétel ll.Szekundum steak bélszínből marinált baby padlizsánnal Teriyaki hátszín thai üvegtészta salátával, faszénen sült ribeye ördögszekér gombával
Desszert Házi túró tart levendula mézben pácolt tótfalusi eperrel

A vacsora menü ára: 19 900 Ft/fő.
(mely egy welcome drinket és ásványvíz fogyasztást tartalmaz)
A vacsorán való részvétel előzetes foglaláshoz kötött. +36 26 365 638 +36 20 383 4033 etterem@raczfogado.hu

Pin It on Pinterest

Megosztás