A Magyar Konyha márciusi számában bemutatják a Kisorosziban gazdálkodó – angus marhákat tenyésztő – Molnár Családi Gazdaságot. A séfek véleményét is olvashatjuk az angus marhahús gasztronómia alkalmazásáról.

Ahogy Molnár Bence fogalmaz a Magyar Konyhában: „A gazdaság minden egyes része szervesen összekapcsolódik egymással. Én éppolyan része vagyok, mint az állatok, a gépek vagy a növények. Mindent magunk csinálunk a magok elvetésétől a betakarításig.

Ott állunk éjszaka a születendő borjú mellet, követjük a növekedését és végül a saját vágóhídon igyekszünk a lehető legkíméletesebb módon végezni a vágást és a feldolgozást is. Így tudunk a vásárlóinknak teljes garanciát adni a minőségre.”

A gazdaságban nagy hangsúlyt fektetnek az állatok jó minőségű takarmányozására, mert csak így érhető el, hogy a hús szép márványozott legyen.

Az írásból megtudhatjuk, hogy saját vágóhídon feldolgozott húst –  Budapest és környékére – éttermeknek és családoknak házhoz szállítják. Lehet rendelni steakhúst, bélszint, hátszint T-bone-t, BBQ, és pecsenyehúsokat, de kérhető darált hús, hamburger-pogácsa vagy tatárbifsztek-alapanyag is.

Hús rendelés: ANGUS SZIGET  +36 30 386 6025

 

„A termelőtől az asztalig” – ez a mottója a Rácz Fogadónak.

A jó minőségű alapanyagokat a környékről szerezzük be, magyar termelőktől: az epret, a tejterméket, a pisztrángot, még ha angus marháról beszélünk az is Magyarországon született és itt nevelkedett a szomszédban, a közeli réten legel. A Rácz Fogadó szolgáltatásában fontos szempont az ökológia lábnyom csökkentése: nem Dél-Amerikából jön a hús, nem Kínából jön a fokhagyma…, ezt garantáljuk a vendégnek.

Abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy a Molnár Családi Gazdaság Kisorosziban gazdálkodik és tőlük vásárolhatjuk a kiváló minőségű angus marhahúst.

Pin It on Pinterest

Megosztás